Åben Have den 29.-30. januar

Så lykkedes det!

Vi har fået lavet en aftale med entreprenøren på projektet om at vi alle kan komme i haven og se, hvordan det går. Vi vil glæde os til at se så mange af jer som muligt i disse to dage. Vi vil gerne bede jer melde tilbage enten på Facbook-begivenheden eller ved at skrive til kloak@hfmosehoej.dk med hvilken dag I kommer. Det skyldes, at vi gerne vil se på muligheden for at åbne salen i foreningshuset.

Vi har fået en pølsevogn til at komme om lørdagen den 29. og hygge lidt om dem, der kan. Det vil være i tidsrummet 11:30 til 13:30. Der vil “kun” være pølsevogn og mulighed for at sidde tørvejr i salen. Der vil ikke være øl og vand eller anden form for udskænkning. Det vil kun være muligt om lørdagen, desværre.

Husk, at projektet ikke er færdigt, og at jeres haver ligner noget, der er løgn. Nogle vil formentlig blive mindre chokeret, men husk at de ikke er færdige endnu.

Weekenden er samtidig en milepæl for projektet, da vi nu går mod lysere tider og “godt begyndt er halvt fuldendt”!

Vi håber, vi ses! 🙂


© H/F Mosehøj. All rights reserved.